Безплатни книги

Огънят на адаВръзки
Истината за ...
Истината за библейските пророчества
Истината за смъртта
Истината за съботата
Факти за Божия закон
Има ли гняв в ада?

Удивителен факт: Слънцето е фантастична електроцентрала, излъчваща горещина с температура около 6093 градуса по Целзий на повърхността. Вътрешната му температура достига 1 милион градуси по Целзий. Налягането в центъра на слънцето е около 350 милиона тона за квадратен см. Това е достатъчно, за да се разпаднат атомите, да се разкрие вътрешното ядро и да ги накара да се блъскат един в друг, да взаимодействат и да се превърнат в ядрена сплав, която ни дава светлината и топлината. Всъщност, веществото в ядрото на слънцето е толкова горещо, че ако можехме да вземем само толкова, колкото да покрием главичка на топлийка, то би излъчило достатъчна горещина, за да убие човек на една миля разстояние!

Гореща тема
Един от най-объркващите теологични въпроси се съсредоточава около Библейската тема за ада. Църковни водачи са правели несполучливи опити да я обяснят, докато накрая думата се превърнала в обикновено вулгарно възклицание. Но навсякъде хората задават едни и същи въпроси: Какво и къде е адът? Каква е съдбата на нечестивите? Наистина ли Богът на любовта ще мъчи хората цяла вечност? Ще изгори ли някога огънят на ада греховността от грешниците?

Тези въпроси заслужават Библейски аудио отговори. Спорът, който се води около тази тема не ни обезкуражава да представим цялата истина в Христос. Така единствената цел на този интернетсайт е да ни доведе до светлината и да разберем какво ни учи Библията относно този адов огън. Ако темата някога ви е смущавала, моля, отделете няколко минути от времето си да разгледате страниците на този сайт.


Нека Бог ви благослови в изследването на истината!Продължи

  
Кажи на приятел за този сайт   |       Истината за ада    |   Copyright 2007