Истината за
Библейските пророчества
 
   
     Начало | Исус Христос | Антихристът | Библейски пророчества | Ресурси | Контакти | Кажи на приятел | Истината
 
 


“Но Аз ви казах тези неща, та когато дойде часът им, да помните, че съм ви ги казал. Отначало не ви ги казах, защото бях с вас.”

            Йоан 16:4  Пророчеството е сигурно

“И така, пророческото слово става още по-достоверно за нас; и вие добре правите, че внимавате в него като в светило, което свети в тъмно място, докато се зазори и зорницата изгрее в сърцата ви:”
                    2 Петрово 1:19

Библейски пророчества:
Целта на пророчествата
Новият световен ред
Съвременни изпълнения
Белезите на последното време
Целта на пророчествата

 

Търговецът мореплавател Морган Робъртсън написал роман, озаглавен "Корабокрушението на Титан", който издателите отказали да публикуват, защото разказът бил много "невероятен" ...

Но след повече от 13 години Титаник щял да бъде пуснат по вода и щял да докаже на тези издатели, че много грешали. Ето някои от мрачните паралели от пътуването на Титаник и въобръжаемия кораб Титан:
Дължина: 800/882 стъпки
Ширина: 90/92.5 стъпки
Най-голяма скорост: 25/23 възела
Витла: 3/3
Вместимост: 3,000/3,250
Хора на борда: 2,000/2,228
Спасителни лодки: 24/20

Заедно с тези стряскащи сходства, и двата кораба били насърчавани да чупят рекордите по скорост по време на плаването си, и двата потъват след сблъсък с айсберг, и двата предприемат незавършеното си пътуване през април. И само една трета от пътниците на кораба оцеляват. Понякога Библейското пророчество може да изглежда объркващо и невероятно, но след време се оказва вярно. И подобно на Титан, то служи за предупреждение да спаси живота на хората за цялата вечност.

Защо пророчеството е толкова заинтригуващо? Накъдето и да се обърнете, хората се интересуват от бъдещето. Гърците се съветвали с Оракула от Делфи, който вдишвал пара, за да получи слово от бъдещето. Други се взирали в кристални топки, изучавали чаени листа, хвърляли карти Таро или канели някого да гадае по гънките на дланите им. Някои се забъркват със спиритически масички, други отчаяни души  дори се консултират с медиуми, които влизат в разговор с демони, предрешени като душите на мъртвите хора.

Разбира се, всичко, което трябва да направите днес, за да разберете последните грандиозни предсказания, е да влезете в местния супермаркет и да проследите заглавията. Надявам се, че няма да  вземете това насериозно, но явно пророчествата са широко търсени. Защо? Добре, мисля, че една от причините това да е така е, защото хората се чувстват толкова бесилни спрямо бъдещето си. Те искат да знаят, че има план и животът им не е просто голяма космическа шега. Нека приемем това - хората търсят цел; те търсят причина да живеят в бъдещето.
 
"И ще познаете истината и истината ще ви направи свободни."    
   © 2007 www.truth.sdabg.net